Acasă Anchete Interne Tânăr de 24 de ani, reţinut pentru trafic de droguri

Tânăr de 24 de ani, reţinut pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

 160972 – 25082021 – La data de 24.08.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 24 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 24.08.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Bistrița-Năsăud au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, sens în care au procedat la oprirea în trafic a autoturismului condus de către acesta.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, pe bancheta din spate, a fost identificat un colet, în care, printre articole de îmbrăcăminte, au fost găsite şi ridicate un număr de 6 calupuri, vidate în folie din plastic, care conţineau cantitatea de aproximativ 6 kilograme de cannabis.

Totodată, au fost identificate și ridicate, 2 telefoane mobile și suma de 2.500 de lei.
Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că drogurile provin din Spania, fiind introduse în țară, prin intermediul unei firme de transport internațional.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Bistrița Năsăud.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.