Acasă Cultura/Media TNB reia reprezenațiile la sala Amfiteatru

TNB reia reprezenațiile la sala Amfiteatru

DISTRIBUIȚI

160728 – 05082021- Teatrul Naţional din Bucureşti anunţă reluarea reprezentaţiilor la sala Amfiteatru, aflată pe acoperiş, din 10 august, cu spectacolul de poezie şi muzică „Aş vrea să îţi spun…”, cu Marius Bodochi, Lucian Maxim, Alexandru Anastasiu, programat la ora 21,00.

„Din 10 august, spectacolele revin la Amfiteatru TNB, un loc unic în Bucureşti, aflat la kilometrul 0 al Capitalei, deasupra Teatrului Naţional. (…) În luna august, la Amfiteatru puteţi vedea spectacole de teatru şi dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente şi de stat, filme selecţionate şi premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din Bucureşti”, informează site-ul TNB.

Pentru spectacolele din luna august, biletele sunt puse în vânzare exclusiv online, pe platforma mystage.ro şi pe tnb.ro/ro/bilete-online.

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol şi timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru; dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui şi nici rambursarea costului biletului, precizează organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.