Acasă Cultura/Media Ultima ediție a proiectului ”Biblioteca la firul ierbii”

Ultima ediție a proiectului ”Biblioteca la firul ierbii”

DISTRIBUIȚI

 160982 – 26082021 – Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București anunță ultima ediție a proiectului Biblioteca la firul ierbii, sâmbătă, 28 august 2021, ora 17.30.

Ateliere de creație și lectură, Teatrul de Păpuși „Licurici”, concursuri și jocuri vor fi realizate de bibliotecarii BMB, tocmai pentru a antrena capacitățile cognitive ale celor mici, cultivându-le totodată sentimentele de curiozitate și competitivitate.

Și pentru că serviciile bibliotecii sunt pentru toate vârstele, Remorca de Cercetare și Activare (RCA) va susține expoziții participative și activități de cercetare care să le reamintească celor prezenți de atmosfera Bucureștiului de altădată.

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă și de a împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

Pentru mai multe informații, rămâneţi conectaţi pe bibmet.ro, precum și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.