Acasă Economie 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗱𝗲𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝗮𝘁 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 𝗗𝗡 𝟮𝟭 – 𝗗𝗿𝗮𝗷𝗻𝗮 (𝗗𝗿𝘂𝗺 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗹𝗮 – 𝗦𝗹𝗼𝗯𝗼𝘇𝗶𝗮...

𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗱𝗲𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝗮𝘁 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 𝗗𝗡 𝟮𝟭 – 𝗗𝗿𝗮𝗷𝗻𝗮 (𝗗𝗿𝘂𝗺 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗹𝗮 – 𝗦𝗹𝗼𝗯𝗼𝘇𝗶𝗮 – 𝗖𝗮𝗹𝗮𝗿𝗮𝘀𝗶 – 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗶𝘂), 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁

DISTRIBUIȚI

161385– 23092021 –   Guvernul a aprobat amplasamentul și exproprierile pentru execuția Pasajului denivelat superior DN 21, Km 105+500, conform variantei finale a studiului de fezabilitate.

Aprobarea declanșării procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate de interes național ”Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500”, situate pe raza localității Dragalina din județul Călărași, așa cum rezultă din evidențele unității administrativ- teritoriale, precum și sumele individuale estimate de expropriator aferente despăgubirilor în cuantum total de 606,59 mii lei pentru un număr de 35 imobile, în suprafață totală de 194.709 mp.

Este vorba despre realizarea unei supra-traversări pe DN21, cu o lungime de 2,739 km (pasaj denivelat 305 m). Valoarea investiției este de peste 98 milioane de lei, fără TVA, din fonduri externe nerambursabile, iar termenul de execuție este de un an și jumătate.

Lucrările vor începe în această toamnă. Am discutat cu conducerea companiei câștigătoare, care și-a asumat că va realiza pasajul înainte de termenul prevăzut în contract, a declarant Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.