Acasă Anchete Interne 8.161 de candidați pentru 412 posturi de ajutor șef de post, prin...

8.161 de candidați pentru 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă

DISTRIBUIȚI

161454 – 29092021 – Ministerul Afacerilor Interne anunță 8.161 de candidați pentru 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă. Cei mai mulți candidați s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs.

Cei mai mulți candidați pe loc au fost la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, unde s-au înscris 211 candidați, pe 6 posturi scoase la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.