Acasă Anchete Interne Cultură de cannabis într-un solar de legume

Cultură de cannabis într-un solar de legume

DISTRIBUIȚI

 161367 – 22092021 – La data de 21.09.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înființat, pe raza județului Satu Mare, o cultură de cannabis, drogurile ce urmau a fi obținute fiind destinate comercializării.
La data de 21.09.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de cannabis, formată din 22 de plante (130 de kilograme de masă verde), înființată într-un solar de legume.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Postului de Poliție Medieșu Aurit si al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.