Acasă Politic Deocamdată, USR PLUS se ține tare

Deocamdată, USR PLUS se ține tare

DISTRIBUIȚI

 161094 – 03092021 – În cadrul ședinței conducerii USR PLUS de joi seara, s-a discutat pe marginea depunerii moțiunii de cenzură împotriva premierului Cîțu, au relatat sursele G4Media. În cadrul emisiunii la Digi24, co-președintele USR PLUS, Dan Barna a anunțat că dacă moțiunea nu va trece, miniștrii USR PLUS își vor da demisia din Guvern.

Discuțiile în Biroul Politic al USR PLUS au fost concentrate pe adunarea numărului necesar de semnături precum și pe termenul de depunere a moțiunii. „Să vedem câți semnează și de unde luăm semnăturile. Luni este termenul maxim care a fost stabilit pentru depunerea moțiunii. Este posibil să o depunem chiar mâine, dar nu înainte de ședința de coaliție”, a au informat sursele G4Media.

Planul USR PLUS este de a discuta/negoia „om cu om”, „cu orice parlamentar”, pentru adunarea numărului necesar de voturi, în vederea adoptării moțiunii de cenzură.

Prezent în emisiune la Digi24, Dan Barna a confirmat depunerea moțiunii de cenzură, subliniind că dacă aceasta nu va trece în Parlament, „toți miniștrii USR PLUS își vor da demisia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.