Acasă Externe Regatul Țărilor de Jos – Greva mecanicilor de locomotivă din NS International

Regatul Țărilor de Jos – Greva mecanicilor de locomotivă din NS International

DISTRIBUIȚI

161353 – 22092021 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Țărilor de Jos că, în data de 22 septembrie 2021, mecanicii de locomotivă din cadrul companiei olandeze de transport feroviar – NS International – se vor afla în grevă. Greva va dura 24 de ore, în acest interval circulația trenurilor fiind puternic perturbată. Totodată, pe durata grevei, nu vor circula trenuri pe ruta Amsterdam-Bruxelles.

În acest context, autoritățile olandeze recomandă verificarea condițiilor și a orarului de călătorie ale trenurilor disponibile, aici: https://www.nsinternational.com/en.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Țărilor de Jos la: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, pentru situații speciale, precum ar fi accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol, sau cu un caracter de urgență, cetățenii români au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Haga: +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro/, www.knmi.nl, https://meteoalarm.org/en/, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.