Acasă Economie ANCOM prelungeste consultarea publica privind tarifele orientative pentru accesul la stalpii operatorilor...

ANCOM prelungeste consultarea publica privind tarifele orientative pentru accesul la stalpii operatorilor de retea

DISTRIBUIȚI

 161926 – 27102021- Procesul de consultare publica privind tarifele orientative pentru accesul la stalpii operatorilor de retea demarat de Autoritate se va extinde pana la data de 5 noiembrie 2021, ca urmare a solicitarii partilor interesate.

ANCOM a lansat consultarea publica a proiectului de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stalpii operatorilor de retea, in data de 27 septembrie 2021.

Proiectul de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stalpii operatorilor de retea poate fi consultat aici. Persoanele interesate sunt invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la data de 05.11.2021, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr. 2, sector 3, Bucuresti), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.