Acasă Anchete Interne Descinderi la Centrul de vaccinare Neghiniță din Sectorul 2, unde ar fi...

Descinderi la Centrul de vaccinare Neghiniță din Sectorul 2, unde ar fi fost falsificate certificate de vaccinare

DISTRIBUIȚI

 161946 – 28102021 – Procurorii și polițiștii au descins, joi dimineață, la Centrul de vaccinare Neghiniță din Sectorul 2, unde ar fi fost falsificate certificate de vaccinare, anunță primarul Radu Mihaiu, care precizează că a alertat autoritățile abilitate imediat ce a avut suspiciuni, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat.

„ Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului.

Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat.

Voi dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație. Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile.

Toate persoanele programate aici le vom redirecționa către celelalte centre de vaccinare. La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piața Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Și suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall”,a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.