Acasă Politic Florin Cîțu, după consultările la Cotroceni: În acest moment nu avem o...

Florin Cîțu, după consultările la Cotroceni: În acest moment nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier

DISTRIBUIȚI

161648 – 11102021 – ”În acest moment nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier”, a declarat Florin Cîțu, președintele PNL, după consultările la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

”Există o majoritate USR, PSD, AUR care s-a unit, eu cred că nu sunt atât de cinici să fi dat o majoritate fără să aibă o soluție de premier. Noi vom încerca să facem o altă majoritate. PNL își asumă guvernarea și vom încerca să facem majoritate în perioada următoare”, a mai spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă ar accepta să rămână la guvernare alături de USR, cu Dacian Cioloș, Florin Cîțu a spus că ”PNL are o decizie BEX foarte clară care spune că dacă USR votează moțiunea împotriva guvernului PNL, nu putem să mergem la guvernare cu ei”.

Întrebat în mod repetat cu cine va încerca PNL să facă o majoritate, Cîțu a spus: ”Când vom avea majoritatea, veți vedea. Bineînțeles că vom negocia. Toate opțiunile sunt pe masă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.