Acasă Sud-Est Constanta Incendiu cu mai multe victime la Secția ATI COVID a Spitalului de...

Incendiu cu mai multe victime la Secția ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

DISTRIBUIȚI
sursa foto: IGSU

161494 – 01102021 – Nouă pacienți internați în Secția ATI cu pacienți COVID a Spitalului de boli Infecțioase din Constanța au decedat în urma unui incendiu care a izbucnit în această dimineață. Întregul spital a fost evacuat, iar incendiul a fost lichidat la ora 10:55. De asemenea, potrivit IGSU, spitalele din județ au fost prealertate pentru preluarea pacienților.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție și au fost mobilizate mai multe forțe de intervenție, inclusiv din județele limitrofe.

ISU Constanța a mobilizat la locul intervenției 10 echipaje stingere, 1 descarcerare, 2 autoscări, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 spital mobil, 8 ambulanțe SMURD tip B2, 1 ambulanță SMURD tip C, iar SAJ Constanța – a intervenit 10 ambulanțe.

ISU Călărași a trimis în sprijin 7 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, ISU Ialomița – 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar ISU Galați sprijină cu 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

În proximitatea locului desfășurării intervenției se instalează un spital mobil pentru triajul pacienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.