Acasă Politic INSCOP: AUR – 17,1%, USR – 9,8%

INSCOP: AUR – 17,1%, USR – 9,8%

DISTRIBUIȚI

161575 – 06102021 – Criza politică declanșată la începutul lui septembrie a adus AUR la 17,1%, potrivit datelor unui sondaj INSCOP. PSD creditat cu 35,4%, PNL cu 21,9%, iar USR cu 9,8%, anunță pe Facebook Remus Ștefureac.

”Nu știm cum arată după trecerea moțiunii, dar putem să facem un exercițiu de imaginație. Cea mai relevantă măasurătoare va fi însă dupa ce se vor mai răcori puțin spiritele și emoțiile. Constatăm însă că AUR și-a dublat scorul față de alegerile de acum doar 9 luni. Este un ritm de creștere uriaș care pare încurajatîin continuare de scenele din spațiul politic”, a scris Facebook

Datele sondajului de opinie la nivel national au fost culese în perioada 15 – 27 septembrie 2021. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1204 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.8 %, la un grad de încredere de 95%. Sondajul a fost realizat la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group în cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The German Marshal Fund of the United States și finanțat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.