Acasă Social Intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de...

Intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă

DISTRIBUIȚI

161816 – 20102021 – Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi, 20 octombrie 2021, în cadrul ședinței cu reprezentanții Poliției Capitalei, ai Poliției Locale București și Jandarmeriei, intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă.

Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziții clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliției Capitalei, Poliției Locale București și Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară (20.10.2021).

Concret, președintele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU), prefectul municipiului București, a aprobat introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliția Capitalei, Poliția Locală București și Jandarmerie).  Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineața).

De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetățeni și operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoțite și de prefectul Capitalei și subprefecți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.