Acasă Social Sanatate Ministrul interimar al Sănătății a informat Comisia Europeană despre problemele României cu...

Ministrul interimar al Sănătății a informat Comisia Europeană despre problemele României cu aprovizionarea cu medicamente

DISTRIBUIȚI

 161734 – 15102021 – Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a informat-o pe comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară, Stella Kyriakides, despre problemele cu care se confruntă România în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor și în creșterea capacității necesare asigurării asistenței medicale în secțiile ATI pentru pacienții bolnavi de Covid-19.

Joi după-amiază, ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila a avut o convorbire telefonică cu Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară.

Cei doi oficiali au discutat subiecte de interes pentru consolidarea răspunsului și rezilienței UE la criza sanitară determinată de pandemie.

Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar românesc.

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila a informat comisarul european despre situația epidemiologică la nivel național, dar și despre problemele existente în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor și în creșterea capacității necesare asigurării asistenței medicale în secțiile ATI pentru pacienții cu SARS-Cov-2.

Ministrul interimar al Sănătății a mulțumit înaltului oficial pentru colaborarea constantă și pentru sprijinul acordat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.