Acasă Anchete Peste 6.000 de piese auto contrafăcute, descoperite de polițiștii ilfoveni

Peste 6.000 de piese auto contrafăcute, descoperite de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

161618 – 08102021 – La data de 7 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Ilfov, sprijiniți de criminaliști și echipaje de la acțiuni speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat o percheziție la punctul de lucru, din București, al unei societăți comerciale, vizată pentru presupuse activități ilicite, privind comercializarea de piese auto contrafăcute. Administratorul societății respective deținea la punctul de lucru al societății, din București, cantități considerabile de piese auto, susceptibile a fi contrafăcute, pe care le-ar fi achiziționat de pe piața internă, în vederea comercializării, prejudiciind astfel respectivele mărci protejate. Administratorul societății a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru cercetări.

În urma percheziției au fost ridicate și indisponibilizate .6109 piese auto, în vederea continuării cercetărilor. Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită pe parcursul urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și contrafacere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.