Acasă Social Dacă ar durea prostia… Delir pe grupul online cu elevii: „Marș! Corigență...

Dacă ar durea prostia… Delir pe grupul online cu elevii: „Marș! Corigență și o aduc pe Șocoacă!”

DISTRIBUIȚI

 162251 – 17112021 – Un profesor controversat și cunoscut antivaccinist care preda la Liceul Teoretic Lascăr Rosetti din Răducăneni (Iași) a fost concediat. Concedierea vine după ce profesorul a făcut o campanie agresivă antivaccinistă cu elevii săi. Acesta amenința elevii, le vorbea foarte urât, le trimitea tot timpul link-uri cu informații despre cât de periculoase sunt vaccinurile anti-Covid 19, arată Reporter Iași.

„Domnule profesor, vreau să cred că aici este doar o glumă proastă din partea dvs și astăzi nu vă simțiți ok. Nu cred că un profesor are asemenea discuții cu elevii dumnealui”, a fost mesajul unei mame transmise pe grupul respectiv dupa ce a văzut cum procedează acesta.

„Sunt vicepreședintele Partidului Noua Dreaptă, pentru cine nu știa”, spunea el. „Mai mult, eu am și nr. doamnei senator Șoșoacă. Mă gândesc chiar să-i fac cunoscut acest caz. Și are ea grijă apoi și de doamna agresivă din seara asta. Poate vreți un scandal de proporții naționale”, a continuat el după mesajul femeii.

Iată alte câteva replici date de profesor și discuții de pe grupul cu elevi, conform sursei citate. El scria de foarte multe ori cu CAPS: “Marș afărăăăăă. Nu ai ce căutaaaaaa. Și îți vorbesc cu marș pentru că așa vrea mușchiul meu”.

″-Nu ne pasă, domnu`

-Gura! Nu ți-am cerut părerea.

-Nici noi nu v-am cerut informații despre vaccin.

-Dar nu trebuie să-mi cerit tu, măăăăă. Eu știu ce trebuie să dau”.

„Iar doamna agresivă va plăti. Mâine încep dosar penal. Peste 80% suntem antivacciniști oricum. Sub 20% s-au vaccinat. Îi arăt eu să intre aici pe grup să mă insulte. Dosar penal. Profesorul e persoană publică. Insultarea, amenințarea, hărțuirea sau agresarea în orice fel a unui profesor e ultraj. Îi arăt eu cum să se poarte cu un profesor dacă nu știe”.

“După ce o elevă a ieșit de pe grup, acesta a scris că: “Grupul l-am făcut eu. Nu e opțional. E obligatoriu. Cine a ieșit va fi ascultat la lecție. Corigența îi paște. Eeee, lasă că le arăt eu”.

Colegii profesorului spun că nu ar fi avut nimic cu acesta, dacă s-ar fi comportat civilizat.

„Dar el ne-a fluturat în față, agresiv, niște pseudo-dovezi că vaccinarea ne face rău. A făcut asta și cu părinții, și cu elevii. Este treaba fiecăruia dacă se vaccinează, dar hai să respectăm ce alege fiecare om pentru el. Domnul profesor a făcut lucrurile în așa fel că ne-a speriat pe toți”, a declarat o profesoară din școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.