Acasă Economie Guvernul a alocat bani pentru căldură/Capitala mai așteaptă

Guvernul a alocat bani pentru căldură/Capitala mai așteaptă

DISTRIBUIȚI

 162184 – 12112021 – Guvernul a aprobat, în ședinta din 11 noiembrie 2021, alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică, în sistem centralizat, a populației.

Astfel, 310.426.000 lei au fost alocati pentru 31 de unități administrativ-teritoriale (UAT), în funcție de solicitările acestora înregistrate la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

„Asigurăm continuitatea furnizării de energie termică în localități. Am asigurat resursele financiare necesare pentru acoperirea facturilor datorate către furnizori de autoritățile locale”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, carea a precizat că miercuri seara a fost primită și solicitarea de alocare a sumei de 968 milioane lei din partea municipiului București, pentru care nu a existat timpul fizic pentru o analiză care să permită o fundamentare corectă în raport cu celelalte solicitări. Cererea respectivă va face obiectul unei analize ulterioare împreună cu Ministerul Finanțelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.