Acasă Social Sanatate Întrevedere Cseke Attila – Thierry Breton

Întrevedere Cseke Attila – Thierry Breton

DISTRIBUIȚI

  162290 – 18112021 – Astăzi, 18 noiembrie 2021, Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății a avut o întrevedere la sediul Ministerului Sănătății cu Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă, care se află într-o vizită de lucru în România.

Cei doi oficiali au abordat subiecte de interes pentru domeniul sanitar european, precum derularea campaniei de vaccinare anti-COVID- 19, aprovizionarea cu vaccin anti-Covid-19, dar și măsuri luate de statele membre în acest context epidemiologic privind utilizarea certificatului digital.

Ministrul interimar al Sănătății a informat comisarul european despre situația epidemiologică la nivel național și despre stadiul campaniei de vaccinare anti-COVID- 19.
De asemenea, Cseke Attila a discutat cu înaltul oficial european despre măsurile identificate pentru accelerarea campaniei de vaccinare care vor fi adoptate în perioada următoare.

“Mulțumim pentru sprijinul constant al Comisiei Europene. Astăzi voi avea o convorbire telefonică și cu doamna Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate. Apreciem mesajul dumneavoastră puternic privind măsurile care trebuie luate pentru asigurarea liberei circulații în condiții de siguranță sanitară a cetățenilor europeni în contextul utilizării certificatului digital”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.