Acasă Anchete Justitie Judecătoria Medgidia a admis cererea privind eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae

Judecătoria Medgidia a admis cererea privind eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae

DISTRIBUIȚI

 162164 – 11112021 – Judecătoria Medgidia a admis cererea privind eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae (67 de ani) din Penitenciarul Poarta Albă, după ce acesta a executat nouă luni din pedeapsă. Decizia instanței nu va fi pusă în executare până nu va deveni definitivă. Hotărârea poate fi atacată în termen de 3 zile de la data pronunțării.

Pe 18 februarie 2021, patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Potrivit procurorilor, în perioada august 2008 – martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, a fost încheiat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate, fiind înregistrate în contabilitatea firmei Interagro peraţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.