Acasă Sport ”Maraton 1 Decembrie” în Parcul Alexandru Ioan Cuza

”Maraton 1 Decembrie” în Parcul Alexandru Ioan Cuza

DISTRIBUIȚI

162461 – 29112021 – Maraton 1 Decembrieeste o competiție aflată la a 11-a editie și   se adresează pasionaţilor de sport și își propune  promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţa sănătos.

Alergarea, în comparație cu alte sporturi, implică costuri mai mici și mai puține constrîngeri. Acest tip de mișcare se poate defășura independent de conditiile meteo, nu doar pe pistele de atletism, cât și în parcuri sau poteci, cărări de munte. Toate aceste aspecte fac alergarea să fie accesibilă unui spectru larg de persoane dornice de a-și îmbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții.

“Maraton 1 Decembrie” este parte integrantă a proiectului „Educaţie prin Mişcare 2019”, realizat de Asociatia C. S. Elite Running   impreuna cu Primaria Sectorului 3 și  RO CLUB MARATON.

Astfel, “Maraton 1 Decembrie” va avea loc pe 1 Decembrie 2021, in intervalul orar 07.45-15.30, in Parcul Al. I. Cuza din Sectorul 3 si in cadrul lui se vor desfășura următoarele probe:

  • Maraton – 42.195 km – orele 9.00
  • Semimaraton – 21.1 km – orele 9.05
  • Cursa 11.1 km – orele 30
  • Cursa fotolii rulante – 3.14 km – orele 12.45
  • Cursa Cetățenilor Sectorului 3 – 3.6 km – orele 13.00

La sosire, toţi participanţii vor primi medalii de finisher, iar ulterior vor putea descărca de pe web site-ul competiției diplome electronice de participare.

Premiile acordate vor consta în produse oferite de către sponsori.

Toate activitățile din cadrul competiției se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru desfășurarea activităților fizice în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.