Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Primul centru de incluziune digitală din țară, în Ilfov

Primul centru de incluziune digitală din țară, în Ilfov

DISTRIBUIȚI

 162387 – 25112021 – Cetățenii și angajații din administrație au acum posibilitatea să învețe, gratuit, să folosească tehnologia în favoarea lor și astfel să își ușureze viețile. Primul centru de incluziune digitală din țară a fost deschis la 23 noiembrie 2021 la Snagov, în incinta Casei de Cultură Antim Ivireanul.

Vorbim de un loc modern în care se vor preda noțiuni esențiale despre digitalizare. Degeaba avem la îndemână dispozitive moderne dacă nu știm să le folosim, a declarant cu acest prilej Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, potrivit viitorulilfovean.ro.

La Snagov, sub deviza ”Snagov Green&Clean”, s-a pus la punct o strategie inedită ce are în vedere dezvoltarea comunității din punct de vedere digital. O localitate care stă bine la capitolul digitalizare atrage investitori cu tehnologii moderne. Iar asta înseamnă bani, locuri de muncă, modernizare.

Thuma: ”Toate proiectele SMART care se implementează în Snagov sunt susținute din bani privați, din sponsorizări. Mă bucur mult să văd că investitorii mari din domeniu fac echipă cu autoritățile locale pentru bunăstarea cetățeanului. Felicitări tuturor celor implicați!”.

La eveniment a participat și primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

Centrul pentru Incluziune Digitală reprezintă un demers social cu ajutorul căruia sunt create competențele digitale minime pentru a integrarea cu ecosistemele smart ale comunităților, pentru adaptarea la piața muncii și meseriile viitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.