Acasă Externe S-a anulat Târgul de Crăciun din München

S-a anulat Târgul de Crăciun din München

DISTRIBUIȚI

162253 – 17112021 – Târgul de Crăciun din München din jurul Marienplatz nu va mai avea loc, anunță muenchen.de.

Primarul Dieter Reiter a anulat evenimentul după ce a consultat structurile de sănătate publică, iar motivul ține creșterea dramatică a noilor cazuri de Covid în München.

„Este o veste amară pe care o dau astăzi tuturor locuitorilor din München și mai ales deținătorilor standurilor, dar situația dramatică din clinicile noastre și creșterea exponențială a numărului de infecții nu îmi lasă altă opțiune: din păcateTârgul de Crăciun din München nu poate avea loc anul acesta. Orice altă decizie ar fi însemnat o creștere iresponsabilă a riscului de infecție și, de asemenea, un semnal greșit, mai ales pentru toți angajații din clinicile noastre lucrează la limita lor fizică. Acum, ideea este să evităm pe cât posibil aglomerațiile mari”, a spus primarul.

Târgul de Crăciun ar fi trebuit să înceapă pe 22 noiembrie. Tradiționalul Târg de Crăciun din München ar fi trebuit să aibă loc între 22 noiembrie și 24 decembrie 2021. După o pauză din perioada sărbătorilor de Crăciun, târgul de Revelion ar fi trebuit să aibă loc pentru prima dată din 27 decembrie, până pe 9 ianuarie.

Piețele private de Crăciun, al căror număr de vizitatori poate fi limitat, nu sunt afectate de anularea târgului organizat de municipalitate. Aici, accesul va fi posibil doar pentru persoanele vaccinate sau recuperate cu un rezultat negativ al testului rapid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.