Acasă Anchete Teste false pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2 descoperite la P.T.F. Giurgiu

Teste false pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2 descoperite la P.T.F. Giurgiu

DISTRIBUIȚI

162130 – 09112021 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat trei cetățeni bulgari care au prezentat pentru control autorităţilor competente teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2, cu intenția de a intra pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, doi bărbați, în vârstă de 17 respectiv 41 de ani, și o femeie, în vârstă de 38 de ani, toți de naționalitate bulgară, care au prezentat pentru control teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2. Cei trei străini intenționau să călătorească în România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că documentele prezentate de aceștia nu au fost eliberate de clinicile menționate.

Polițiștii de frontieră au procedat la nepermiterea intrării în țară a persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acestea au fost preluate de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.