Acasă Anchete Victor Georgescu, fost ministru în Guvernul Cioloș, amendă penală de 60.000 de...

Victor Georgescu, fost ministru în Guvernul Cioloș, amendă penală de 60.000 de lei

DISTRIBUIȚI

162174 – 11112021 – Victor Grigorescu, fost ministru al Energiei în Guvernul Cioloș, a ajuns la o înțelegere cu procurorii Parchetului General în dosarul de fals în declarația de avere și va plăti o amendă penală de 60.000 de lei, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

E vorba de o amendă penală de 300 de lei zilnic timp de 200 de zile, după ce Victor Grigorescu a recunoscut fapta.

Înțelegerea dintre procurori și Victor Grigorescu trebuie consfințită de o instanță. Dosarul e programat la Înalta Curte pe 15 decembrie.

Dosarul penal nr. 261/P/2018 este instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică.

Grigorescu este acuzat de fals în declarații în formă continuată.

Victor Grigorescu a fost în centrul unei controverse încă de la începutul mandatului său din cauza unor venituri de aproape 800.000 de lei pentru un site închiriat unei companii offshore. E vorba despre site-ul monitoreu.com, despre care Grigorescu a spus că ar fi o platformă online dedicată politicilor europene, care la acel moment nu era funcțional. Averea sa a fost verificată de Agenția Națională pentru Integritate. În ciuda controverselor, el a fost menținut în funcția de ministru al Energiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.