Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureștiul, eligibil pentru ”Anghel Saligny”

Bucureștiul, eligibil pentru ”Anghel Saligny”

DISTRIBUIȚI

162845 – 29122021 Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că a primit confirmarea oficială de la Ministerul Dezvoltării că Primăria Capitalei și primăriile de sector din București sunt eligibile pentru programul „Anghel Saligny”.

„Am primit confirmarea oficială de la Ministerul Dezvoltării că atât Primăria Capitalei, cât și primăriile de sector sunt eligibile pentru Programul «Anghel Saligny». Reamintesc că CGMB a votat pe 8 noiembrie o listă de 37 de proiecte propuse spre finanțare prin acest program, proiecte dintre care sper să fie acceptate cât mai multe”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

De asemenea, edilul Capitalei a adus critici la adresa fostului primar Gabriela Firea, care a susținut anterior că Primăria Generală „nu se încadrează” și că ar fi „neeligibilă”.

„Sigur, fostul primar Firea habar n-avea acum două luni că sunt posibile astfel de finanțări, dar s-a repezit imediat să critice demersurile PMB de a le obține. Ea considera atunci că Primăria Capitalei „nu se încadrează” și că ar fi „neeligibilă”. Dacă era încă primar general, probabil n-ar fi mișcat un deget pe acest subiect. Nu mă aștept deci ca ea să susțină în Guvern eforturile PMB de a obține finanțare prin Anghel Saligny, dar sper măcar să nu ne încurce”, a mai afirmat Nicușor Dan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.