Acasă Social ”Împarte Crăciunul”

”Împarte Crăciunul”

DISTRIBUIȚI

162649 – 14122021 – Provocarea „Împarte Crăciunul”, de la aplicația DWP Fitness Aplicația DWP Fitness (Diet and Workout Plan), a ajuns la al doilea an de fapte bune.

DWP Lansează provocarea – Împarte Crăciunul, care este menită să îi motiveze pe oameni să doneze fiecare în orașul său, pentru cei care au mai puține posibilități în această perioadă a anului.

Provocarea a luat naștere în anul 2020, de Crăciun, având la bază dorința de a transforma această sărbătoare într-una frumoasă și pentru cei care nu au posibilitatea să o simtă așa cum ar trebui.

DWP Fitness este o aplicație de nutriție și sport, care a fost lansată în anul 2020, fiind un brand 100% românesc. Aplicația are peste 450.000 de utilizatori din toată lumea (175 de țări. Viziunea lor este ca prin intermediul aplicației să creeze o comunitate de un milion de oameni, pe care să îi ajute să își atingă obiectivele referitoare la felul în care arată și felul în care se simt.

„Împarte Crăciunul” este o provocare simplă. Fiecare persoană care vrea să se implice, trebuie să achiziționeze un cadou (poate fi vorba de dulciuri, alimente, îmbrăcăminte sau jucării), să facă o fotografie cadoului respectiv, iar apoi să îl ofere cuiva aflat la nevoie. Într-un final, se distribuie fotografia cu cadoul pe social media, alături de hashtag-ul #ImparteCraciunulDWP și se provoacă alți doi prieteni să împartă și ei Crăciunul.

Ediția aceasta a provocării „Împarte Crăciunul” își propune să formeze o comunitate mai mare de oameni care reușesc să ia inițiativă și să facă fapte bune pentru cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.