Acasă Anchete Justitie Percheziţii în 52 de locaţii din judeţele Suceava şi Constanţa la falsificatori...

Percheziţii în 52 de locaţii din judeţele Suceava şi Constanţa la falsificatori de certificate Covid

DISTRIBUIȚI

  162749 – 21122021 – Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, marţi, percheziţii în 52 de locaţii din judeţele Suceava şi Constanţa într-un dosar de corupţie şi fals în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, corupție și fals, comise de către funcționari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

În cursul zilei de 21 decembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 52 locații, situate pe raza județelor Suceava și Constanța, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, anunță Biroul de informare și relații publice al DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.