Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti TPBI înființează linia de tramvai 43 și suplimentează capacitatea de transport pe...

TPBI înființează linia de tramvai 43 și suplimentează capacitatea de transport pe alte trei trasee

DISTRIBUIȚI

162657 – 14122021 – Capitala va avea o nouă linie de tramvai, linia 43, iar alte trei linii vor funcționa cu un parc de vehicule majorat, în timp ce autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu modificat în zona Gării de Nord, în urma unei decizii a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, începând de sâmbătă, 18.12.2021, vor fi aplicate noile măsuri menite să îmbunătățească serviciul de transport oferit călătorilor: linia de tramvai 7 și liniile de autobuz 162 și 163 vor aveau un număr mai mare de vehicule.

Tot de sâmbătă, locuitorii cartierului Giulești – 16 Februarie vor beneficia de înființarea liniei de tramvai 43, care va funcționa între terminalele „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”, de unde există multiple opțiuni de deplasare către diverse puncte de interes ale Capitalei. Linia 44 va continua să funcționeze pentru cei care doresc să ajungă la terminalul „Vasile Pârvan”.

De la aceeași dată, autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu nou, de la „Gara de Nord” spre terminalul „Străulești”, pe Calea Griviței, Str. Polizu, Str. Buzești, Piața Victoriei, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază, adică Str. Alexandru Constantinescu, Bulevardul Regele Mihai I, Șos. București-Ploiești, Str. Elena Văcărescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogării, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, Șos. București-Târgoviște, Bd. Bucureştii Noi, terminal „Străulești”.

Măsurile au fost luate atât pe baza analizelor efectuate de TPBI, dar și în urma solicitărilor primite din partea publicului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.