Acasă Politic Cîțu îi zice lui Ciolacu să-l sune dacă vrea să îi spună...

Cîțu îi zice lui Ciolacu să-l sune dacă vrea să îi spună ceva

DISTRIBUIȚI

163573 – 21022022 – Florin Cîţu a declarat luni că ar aprecia ca pe viitor Marcel Ciolacu să îi dea un telefon dacă are ceva să îi spună, după ce șeful PSD spusese că în cazul în care PSD iese de la guvernare vor fi alegeri anticipate.

Liderul PNL a adăugat că decizia privind declanşarea alegerilor anticipate aparţine preşedintelui Klaus Iohannis. „Noi am făcut un compromis pentru stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe”, a mai spus Cîţu, citat de News.ro.

„Aici cred că trebuie să vorbească cu domnul preşedinte pentru că ştim că la domnul preşedinte e decizia cu anticipatele. Deci sare puţin etapele. Noi am făcut un compromis penteu stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe. Ne interesează ca toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate”, a spus Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament cum comentează afirmaţiile lui Marcel Ciolacu privind alegerile anticipate, în cazul ieşirii PSD de la guvernare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.