Acasă Social Educatie DGA la Primăriile Bragadiru, Buftea, Măgurele și Otopeni

DGA la Primăriile Bragadiru, Buftea, Măgurele și Otopeni

DISTRIBUIȚI

Campania “M.A.I. etic, M.A.I. integru”

163634 – 24022022 – În cadrul activităților de prevenire a corupției desfășurate de Direcția Generală Anticorupție (DGA) pentru promovarea integrității funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și în scopul conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora, în perioada mai 2021 – decembrie 2022, DGA desfășoară campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”.

În cadrul campaniei, polițiștii DGA București-Ilfov au desfășurat, în zilele de 21 și 22 februarie a.c. activități de educație pentru promovarea integrității adresate angajaților din cadrul Primăriilor Bragadiru, Buftea, Măgurele și Otopeni, precum și cetățenilor prezenți în incinta sau proximitatea celor patru instituții.

S-a interacționat cu angajații primăriilor și cu cetățeni beneficiari ai serviciilor publice oferite de aceștia, în scopul creșterii numărului de persoane informate/conștientizate privind consecințele implicării în fapte de corupție și încurajării semnalării acestora la Call center anticorupție 0800 806 806.

S-a discutat despre competențele legale ale DGA și modalitățile de sesizare a faptelor de corupție de care iau cunoștință și au fost distribuite flayere cu mesajul ”Integritate pentru credibilitate”. De asemenea, au fost distribuite flayere din cadrul campaniei, pentru a fi diseminate cetățenilor prin intermediul birourilor de relații cu publicul din cadrul celor patru instituții publice. – sursa  www.viitorulilfovean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.