Acasă Anchete Doi indivizi reținuți pentru trafic de droguri

Doi indivizi reținuți pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

163453 – 12022022 Doi bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, pentru trafic de droguri de risc.

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat o acțiune în urma căreia un bărbat, de 49 de ani, a fost prins, în flagrant delict, după ce ar fi vândut 1,026 kg de cannabis, contra 6.000 de euro.  Ulterior, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, la locuințele utilizate de bărbatul de 49 de ani, dar și de un alt bărbat, de 26 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2douătelefoane mobile și 4.000 de lei.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.