Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Un tânăr de 17 ani s-a înecat la centrul de relaxare...

Ilfov: Un tânăr de 17 ani s-a înecat la centrul de relaxare Therme din Baloteşti

DISTRIBUIȚI

163465 – 13022022 – Un tânăr de 17 ani, din Dragomirești Deal, județul Ilfov, s-a înecat, sâmbătă seară, la centrul de relaxare Therme din comuna Baloteşti. Reprezentanții complexului spun că salvamarii au intervenit conform protocolului, dar nu i-au putut salva viața.

„Astăzi, (n. r . sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 19:40, personalul de supraveghere (echipa de salvamari) a centrului nostru a observat un tânăr de 17 ani în piscina din zona Galaxy, care nu se putea ridica la suprafața apei și a intervenit prompt, conform protocolului de securitate. Personalul de prim ajutor din cadrul complexului i-a aplicat acestuia primele măsuri de ajutor până la sosirea echipajelor SMURD. Acesta a fost preluat cu semne vitale, continuându-se manevrele de prim ajutor”, a declarat Andrada Șeitan, directorul de comunicare al Therme Group.

În urma apelului primit în jurul orei 19,48, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se că victima se afla cu un unchi la respectivul centru de recreere, a transmis IPJ Ilfov.

Echipajul SMURD a venit şi el şi a efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul. În aceste condiţii, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.