Acasă Politic Încă un partid pe scena politică

Încă un partid pe scena politică

DISTRIBUIȚI

 163423 – 10022022 – A apărut încă un partid pe scena politică. Este vorba de Partidul Națiune Oameni Împreună (NOI).

Reprezentanții formațiunii susțin că doctrina eeste de centru-stânga și că au ca filosofie ”faptul că gradul de bunăstare este determinat mai mult de modul în care sunt distribuite fondurile publice și mai puțin de volumul fondurilor disponibile ale unei țări”. Evenimentul de lansare a noii formațiuni politice va avea loc la 12 februarie, la Cluj Napoca.

”Încurajăm o abordare ce trebuie să înlocuiască politica agresivă, lipsită de viziune, de transparență a actului decizional și bazată doar pe interese de partid. Valorile în care credem sunt garanția drepturilor şi libertăţilor fundamentale, libera dezvoltare a personalităţii umane, protejarea categoriilor vulnerabile, demnitate, unitate și preocuparea permanentă pentru perenitatea valorilor democratice”, se arată într-un comunicat de presă.

Un partid cu aceeași abreviere există și în Republica Moldova, fondat în 1999. Formațiunea s-a numit inițial Uniunea Muncii, ulterior Uniunea Muncii „Patria-Rodina”, Partidul Muncii și „Frontul Salvării Moldovei”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.