Acasă Politic Marius Lulea, fondator al AUR îl contrazice pe George Simion: ”Este fals...

Marius Lulea, fondator al AUR îl contrazice pe George Simion: ”Este fals că AUR face alianță cu cineva!”

DISTRIBUIȚI

163540 – 18022022 – ”În fiecare zi apare câte o intoxicare în spațiul public cu privire la AUR. Tehnica este una simplă: se iau 80% lucruri adevărate și ușor de verificat în spațiul public și se amestecă cu 20% lucruri false”, scrie pe Facebook Marius Lulea, unul dintre fondatorii AUR referitor la informațiile privind colaborarea dintre PMP și AUR.

”Apoi știrea este rostogolită pe mai multe portaluri pentru a se crea efectul de rezonanță și românul de bună credință, presupunând că informația vine din mai multe surse, începe să o considere și adevărată. În unele cazuri ținta nu o reprezintă electoratul ci membrii de partid, scopul fiind semănarea îndoielii. Întâmplător aseară AUR chiar era într-o ședință a BNC (organul de conducere al partidului) când în spațiul public a apărut o nouă astfel de bombă. Eram cu toții într-o cameră și vedeam iar știri despre ce spuneam noi despre noi. Fie cineva folosește presa pentru a-și face propriul joc politic, fie presa în mod intenționat dezinformează. Probabil ambele informații sunt adevărate, dar nu aș dori să cred că în România chiar nu mai avem presă liberă. Revenind la cele prezentate în spațiul public următoarele informații sunt adevărate: George Simion a enunțat încă din 2021 despre necesitatea unui pol conservator pentru după alegerile din 2024, care să ducă la o majoritate din care să nu facă parte PNL, PSD sau USR. Ar fi cam singura formă să găsim o majoritate, asta dacă românii nu ne oferă votul lor într-o proporție covârșitoare, posibilitate care este luată în discuție. Este la fel de adevărat că George Simion a participat la o întâlnire publică a PMP, iar din moment ce discuți cu zeci de persoane se poate presupune de oricine că vorbim despre o întâlnire publică. Afirmația că în partidele politice există și oameni buni este una corectă, s-a mai discutat în spațiul public despre necesitatea ca la conducerea acestora să vină acei oameni buni care astăzi sunt blocați. AUR nu va face declarații despre oamenii buni din aceste partide politice.

Următoarea informație este de asemenea adevărată: există parlamentari din alte partide politice parlamentare care ar dori să intre în AUR și și-au manifestat această dorință. În AUR parlamentarii și membrii nu susțin ideea ca parlamentari din alte partide politice să facă traseism politic și să ajungă în AUR. În acest sens una din variante este ca acești parlamentari să se orienteze către alte partide politice cum ar fi Forța Dreptei, PMP, PNȚ sau orice alt partid politic din zona conservatoare. Este fals că AUR face alianță cu cineva. Este fals că AUR fuzionează cu cineva. Este fals că din AUR ar pleca 14 parlamentari. Este fals că AUR face înțelegeri ascunse cu PSD, PNL, USR, PMP, Pro România sau orice alt partid toxic creat de sistem. Nu poate exista nici un parlamentar AUR care să susțină că i s-a propus așa ceva din partea cuiva din AUR. Că unii din afară au propus și ei au refuzat, asta este clar, chiar am fost informați de colegi de încercările de racolare. Până acum intoxicările asupra AUR s-au dovedit a fi false. AUR nu a cheltuit subvenția publică și va construi spital, AUR nu oferă bani ca cineva să participe la mitinguri (astăzi facem plângere penală pentru dare și primire de mită, pentru a putea afla ce se află în spatele acestor informații), șamd”. Foto: G4 Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.