Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Pasajul Domnești: S-a așternut primul strat de asfalt, pe rampa de coborâre...

Pasajul Domnești: S-a așternut primul strat de asfalt, pe rampa de coborâre spre Bragadiru

DISTRIBUIȚI

 163355 – 04022022 – La Pasajul Domnești s-a așternut primul strat de asfalt, pe rampa de coborâre spre Bragadiru. Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre București, continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și a început realizarea grinzii de parapet și la rampa de coborâre spre Chiajna.

De asemenea, continuă realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre București, continuă montarea predalelor și a început și realizarea armăturii pentru placa de suprabetonare la rampa de urcare/coborâre dinspreDomnești și a fost dezafectată linia de medie tensiune paralelă cu Centura Capitalei spre Chiajna, pentru a se putea face racordarea rampei de urcare dinspre Chiaja cu Centura Capitalei.

Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public, anunță Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

De săptămâna viitoare, traficul dinspre Domnești spre București va fi deviat pe breteaua nou construită, în dreapta rampei spre București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.