Acasă Social Peste 90% dintre suplimentele vândute în farmacii sunt apă de ploaie

Peste 90% dintre suplimentele vândute în farmacii sunt apă de ploaie

DISTRIBUIȚI

163365 – 06022022 – Peste 90% dintre suplimentele vândute în farmacii sunt apă de ploaie. Toate proprietățile miraculoase pe care chipurile le au aceste produse reprezintă doar părerile producătorilor și nu sunt confirmate de studii științifice, scrie cercetătorul Costel Atanasiu pe www.facebook.com/costel.atanasiu

”Cel puțin 90% dintre suplimentele vândute în farmacii sunt apă de ploaie. Toate proprietățile miraculoase pe care chipurile le au aceste produse reprezintă doar părerile producătorilor și NU sunt confirmate de studii științifice.

Singurele suplimente pe care trebuie să le luați sunt vitaminele și unele minerale, dar și acolo trebuie luate la indicația și sub supravegherea medicului pentru că excesul de vitamine este dăunător.

Se poate face o analiză ca să se determine dacă aveți carențe din anumite vitamine.

Una dintre vitaminele foarte importante pe care n-o avem niciodată într-o cantitate corespunzătoare în organism este vitamina D. Motivul pentru care avem carențe de vitamina D este foarte simplu: corpul uman n-a fost programat să petreacă atât de mult timp în casă, el trebuia să fie aproape tot timpul afară, în soare.

Binențeles că putem lua vitamina D și din mâncare, dar cea mai mare parte se formează întotdeauna atunci când stăm la soare. Așa că trebuie să compensăm această carență prin ingerarea de vitamina D.

Uneori, chiar și un aport corespunzător de vitamina D nu este suficient, persoanele respective având tulburări de metabolism care fac ca vitamina D să nu fie reținută corespunzător de către organism.

Vitamina D este implicată în multe procese biologice, dar cel mai importante sunt implicarea ei în buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului nervos. Pentru sistemul nervos, dacă la vitamina D se adaugă și un complex de vitamina B, rezultatele se văd imediat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.