Acasă Anchete ”Recoltă” bogată în urma raziei de la Ploiești

”Recoltă” bogată în urma raziei de la Ploiești

DISTRIBUIȚI

163333 – 02022022 – În cadrul activităților desfășurate în această dimineață, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, tâlhărie calificată și favorizarea infractorului. 7 persoane au fost conduse la sediul unității, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în urma unui conflict de pe o stradă din municipiul Ploiești, între mai multe persoane, un bărbat, de 46 de ani, ar fi fost agresat fizic de alți 4 bărbați și ar fi fost deposedat, prin violență, de o geantă, pe care o avea asupra sa. Șapte bărbați, cu vârstele cuprinse între 17 și 55 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În urma celor 12 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, 5 cuțite, 3 săbii, un baston electroșoc și alte obiecte folosite la activitatea infracțională.

În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre rutiere, verificând astfel peste 80 de autovehicule, fiind legitimate și 96 de persoane.

În cadrul activităților, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Totodată, au fost reținute două permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.