Acasă Anchete Interne 31 de cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un TIR cu electrocasnice

31 de cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un TIR cu electrocasnice

DISTRIBUIȚI

 164057 – 25032022 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat treizeci și unu de cetăţeni din Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un mijloc de transport  încărcat cu produse electrocasnice. Şoferul mijlocului de transport, cetăţean român în vârstă de 43 de ani, este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

În data de 24.03.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, produse electrocasnice pentru o societate comercială din Italia.

În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca avea cablul de prindere al prelatei secţionat şi lipit, sens in care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, în compartimentul pentru marfă al autovehiculului au fost descoperiţi ascunşi treizeci și unu de cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 și 42 de ani, care au intrat legal în ţară în baza documentelor personale valabile. Cei în cauză intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.