Acasă Social Administratie Capitala are, în sfârșit, buget

Capitala are, în sfârșit, buget

DISTRIBUIȚI

 163802 – 08032022 – Consiliul General al Municipiului București a aprobat în ședința din 7 martie bugetul Capitalei pentru anul 2022.

Primarul general, Nicușor Dan: ”Bugetul Capitalei pe 2022 a fost votat. Mulțumesc grupurilor politice ale USR, PNL și PMP pentru votul favorabil din ședința de azi a Consiliului General, pentru că au înțeles prioritățile momentului și importanța solidarității.

E adevărat, mi-aș fi dorit și ne-am fi dorit un buget mai mare, mai cuprinzător, din care să putem finanța mai multe dintre proiectele necesare Bucureștiului. Cu toate acestea, bugetul pe 2022, așa cum e el, ne permite să continuăm câteva proiecte de infrastructură (printre ele Prelungirea Ghencea, modernizarea rețelei de termoficare), să reparăm trotuare și să refacem marcajele rutiere, să continuăm să subvenționăm materialele sanitare ale spitalelor, să plătim subvențiile pentru transport public și termoficare la un nivel similar cu cel din 2021 și să achităm în continuare o serie de datorii rămase din perioada 2016-2020”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.