Acasă Anchete Interne Cercetați pentru trafic de droguri de risc

Cercetați pentru trafic de droguri de risc

DISTRIBUIȚI

 163934 – 17032022 – La data de 15 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad, au depistat, în flagrant delict, trei persoane care ar fi comercializat 2 kilograme de cannabis, în  județul Timiș.

Ulterior, au fost puse în executare 7 șapte mandate de percheziție domiciliară, la imobilele folosite de bănuiți, două în județul Arad și cinci în județul Timiș.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, cannabis-muguri, 1.300 de lei și un cântar.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, în cazul a 4 persoane, iar, ulterior, magistrații Tribunalului Arad au luat față de două persoane măsura preventivă a controlului judiciar, iar, față de celelalte două, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.