Acasă Anchete Curtea de Apel București a amânat pentru 15 aprilie decizia definitivă în...

Curtea de Apel București a amânat pentru 15 aprilie decizia definitivă în cazul Colectiv

DISTRIBUIȚI

163756 – 03032022 – Curtea de Apel București a amânat decizia definitivă din dosarul Colectiv pentru 15 aprilie, se arată în minuta instanței de joi.

Judecătorii au transmis că au luat această decizie din cauza complexității deosebite a speței, dar și pentru că avocaţii părţilor au continuat să depună concluzii scrise după termenul stabilit de instanţă în luna decembrie, ultimul set de concluzii scrise fiind depus în data de 28.02.2022.

Instanța a susținut că are nevoie de timp și pentru deliberare şi redactarea hotărârii:

”Având în vedere complexitatea deosebită a cauzei, precum şi împrejurarea că avocaţii părţilor au continuat să depună concluzii scrise după termenul stabilit de instanţă în luna decembrie, ultimul set de concluzii scrise fiind depus în data de 28.02.2022, având în continuare nevoie de timp pentru deliberare şi redactarea hotărârii şi fiind, în continuare, în termenul prevăzut de dispoziţiile art. 391 C.proc.pen., În temeiul art.391 C.proc.pen. amână termenul de deliberare, redactare şi pronunţare a hotărârii la data de 15 aprilie 2022. Pronunțată astăzi, 03 martie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia procurorului şi a părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.