Acasă Life Earth Hour – Ora Pământului

Earth Hour – Ora Pământului

DISTRIBUIȚI

 164075 – 26032022   –   Instituţii şi companii globale din peste 8.000 de oraşe situate în mai mult de 190 de ţări vor stinge luminile sâmbătă, 26 martie, timp de o oră, în cadrul evenimentului anual „Ora Pământului”.

Sărbătorim Earth Hour de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

Mesajul este același, peste tot: problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global. Iar vocea comună a milioane de pe tot globul ajunge chiar și în cele mai înalte foruri ale decidenților.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni. De la un început relativ timid de 9 orașe la prima ediție, Earth Hour a devenit o întrecere anuală în inițiative pozitive, o dată importantă în calendarul primăriilor, un gest simbolic replicat în casele oamenilor din întreaga țară și un eveniment popular în viața comunităților (de) mici și mari. Sursa:ora-pamantului.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.