Acasă Anchete Interne Peste 6 kilograme de cannabis, descoperite în București

Peste 6 kilograme de cannabis, descoperite în București

DISTRIBUIȚI

 163964– 18032022 – Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Operațiunea a fost finalizată la data de 17 martie 2022, când, în baza mandatului emis de Tribunalul București, a fost efectuată o percheziție la domiciliul persoanei bănuite, în București și a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, pentru cercetări, o cultură indoor de cannabis compusă din 16 plante aflate la maturitate, cu sisteme complete de întreținere și dezvoltare a plantelor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, încălzire, fertilizare) și aproximativ 6,5 kilograme de cannabis.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audiere, a dispus măsura reținerii și a formulat propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.