Acasă Politic Reuniunea AP OSCE la Copenhaga

Reuniunea AP OSCE la Copenhaga

DISTRIBUIȚI

164130 – 30032022- În perioada 3-4 aprilie 2022, la Copenhaga, Danemarca, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa  (AP OSCE).

Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE – Camera Deputaților, va participa, în calitate de membru al Biroului AP OSCE, deputatul Costel Neculai Dunava (PSD), vicepreședinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru probleme politice și de securitate.

Biroul AP OSCE reprezintă structura de conducere a Adunării și este compus din președinte, vicepreședinți, trezorier, ofițerii celor trei comisii generale și președintele emerit.

Pe ordinea de zi a reuniunii figurează, între altele: analiza situației curente internaționale; prezentarea proiectelor de rapoarte şi de rezoluţii – care se vor dezbate în cadrul următoarei Sesiuni anuale a AP OSCE (Birmingham, 2 – 6 iulie 2022) – ale celor trei comisii generale ale Adunării; informări cu privire la activităţile AP OSCE recent derulate şi la stadiul pregătirii celor care sunt prevăzute în Calendarul organizaţiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.