Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: DJ 401 Berceni-Vidra, reabilitat

Ilfov: DJ 401 Berceni-Vidra, reabilitat

DISTRIBUIȚI

164545 – 29042022 – DJ 401, între Berceni și Vidra, o șosea foarte aglomerată, a fost reabilitat. Au fost modernizați 12 km de drum, șoseaua fiind lărgită de la 6 la 7 metri. De asemenea, a fost reabilitat accesul pe toate drumurile laterale cu care se intersectează DJ 401, iar trotuarele și pistele pentru bicicliști (în lungime totală de 23,4 km) au fost amenajate și a fost construit un sistem de colectare a apelor pluviale.

”Aveți drum astăzi pe DJ 401 Berceni-Vidra? Nu vreau să tai panglica, ci să aflu părerea Dvs.”, a fost anunțul, atipic pentru finalizarea unui astfel de proiect, al președintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma, citat de Viitorul Ilfovean..

Este o investiție majoră pentru localitățile din sudul Capitalei și pentru ilfoveni, valoarea proiectului ridicându-se la 50 milioane de lei, la care s-au adăugat aproape 13 milioane de lei pentru iluminatul public și pentru trecerea rețelei electice și a celei de comunicații în subteran. Fiind o lucrare de anvergură, cu un efort bugetar foarte mare, CJ Ilfov a contractat un împrumut în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.