Acasă Social Administratie Prima ediție a Târgului de Meserii pentru Învățământul Dual

Prima ediție a Târgului de Meserii pentru Învățământul Dual

DISTRIBUIȚI

164284 – 09042022 –  Primăria Municipiului București, prin Direcția de Cultură, Învățământ, Turism și Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, desfășoară, în perioada 11 – 14 aprilie 2021, prima ediție a „Târgului de Meserii pentru Învățământul Dual – FII MESERIAȘ! Îndrăgostește-te de meseria ta”, eveniment organizat în cadrul Circului Metropolitan București.

Târgul de Meserii reunește liceele  cu profil dual și 33 de companii de top ce vor oferi timp de 4 zile elevilor bucureșteni posibilitatea de a descoperi beneficiile sistemului de învățământ dual.

Astfel, elevii claselor a VIII-a au posibilitatea de a participa la sesiuni de training și informare susținute de către cele mai mari companii din București, care sunt pregătite să școlarizeze și apoi să angajeze elevii absolvenți ai învățământului dual.

O componentă importantă a primei ediții o reprezintă vizitele elevilor participanți la sediul operatorilor economici implicați în proiect.

Evenimentul este parte din proiectul „Școala profesională metropolitană în sistem dual din București – Drumul tău spre reușită”, un proiect al Primăriei Municipiului București derulat prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, implementat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, primăriile de sector 1-6 și operatori economici.

Totodată, în aceeași perioadă, Târgul Ofertă Educațională (TOE) își deschide porțile virtuale pe www.hubproedus.ro. Ajuns la  a XXII-a ediție, TOE prezintă oferta educațională a liceelor din Municipiul București și oferă elevilor posibilitatea de a vizita liceele prin intermediul tururilor virtuale 360°.

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a sunt așteptați la Târgul de Meserii pentru Învățământul Dual și pe platforma www.hubproedus.ro, în perioada 11-14 aprilie, pentru a alege drumul spre o carieră reușită!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.