Acasă Anchete Interne Treizeci și unu de cetăţeni străini, ascunşi într-un camion cu frigidere

Treizeci și unu de cetăţeni străini, ascunşi într-un camion cu frigidere

DISTRIBUIȚI

 164528 – 27042022 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat treizeci și unu de cetăţeni din Pakistan, India și Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu frigidere.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o societate comercială din Italia.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă, treizeci și unu de cetățeni străini.

Aceştia au fost preluaţi și transportaţi la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India și Pakistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de trafic de migranți și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.