Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Buftea: “Meșteșuguri Artistice Tradiționale”

Buftea: “Meșteșuguri Artistice Tradiționale”

DISTRIBUIȚI

164864 – 20052022 – Sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 9:00, la Liceul Tehnologic “Barbu Stirbey” Buftea, va avea loc etapa județeană a Olimpiadei “Meșteșuguri Artistice Tradiționale”, concurs înscris în Calendarul Activităților Educative Naționale 2022.

Conform Calendarului Activităților Educative Naționale 2022, etapa națională a Olimpiadei “Meșteșuguri Artistice Tradiționale”, ediția XXV se desfășoară în perioada 21-24 iulie 2022, la Sibiu.

Copiii cu vârstă între 6 și18 ani care se manifestă, prin instrucția și educația primite în familie sau la școală, ca adevărați creatori de artă populară, cunoscători ai secretelor meșteșugului artistic traditional, ai specificului artisanal din locul de origine, având calitățile de manualitate, dexteritate tehnică și simț artistic propriu unui artist authentic, provenind din mediul rural, membri ai cercurilor de profil de artă populară din școli sau cluburile elevilor din medium rural sau urban.

Secțiuni: Pictură pe sticlă/Pictură naivă, Pictură pe lemn/Tradiție bizantină, Pictură naivă/Tematică laică, Măști tradiționale, Cusături tradiționale, Gravură/Tematică religioasă, Țesături și Obiecte decorative.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.