Acasă Anchete Cazul Măgurele: Cum s-au derulat faptele

Cazul Măgurele: Cum s-au derulat faptele

DISTRIBUIȚI

164717 – 11052022 – Presupușii criminali în cazul italianului incendiat în Măgurele erau convinși că nu vor fi prinși de poliție. Au curățat întreaga casă și credeau că oamenii legii nu vor găsi nicio probă în locuința în care Mauro Donato Gadda și-a dat ultima suflare. În cadrul cercetărilor, polițiștii au scos inclusiv parchetul din casa lor și l-au expertizat.

În cadrul audierilor, Valentin (27 ani), unul dintre măcelarii italianului, a povestit că Mauro Donato Gadda a avut o relație cu soția sa, Carmeluța (23 ani). Ea ar fi vrut să încheie acea aventură, dar bărbatul nu voia să accepte despărțirea.

Cei doi au recunoscut ce au făcut și au povestit procurorilor cum s-au derulat faptele.

În acea zi fatidică, Mauro a mers la casa unde locuia Carmen, de unde avea și cheie. Ajuns acolo, a descoperit că femeia nu era singură, ci chiar cu soțul ei, Valentin. A fost doar un pas până a izbucnit o ceartă.

La un moment dat, Valentin, scos din minți, i-a tras un pumn cetățeanului italian. Acesta din urmă, în urma loviturii, a căzut și s-a lovit cu capul de ciment. Acolo și-a dat ultima suflare.

Când au văzut că nu mai mișcă, Valentin și Carmen au decis să scape de cadavru. L-au tăiat în două, l-au urcat în Logan-ul cu care italianul venise la adresa din Ferentari și l-au dus la marginea localității Măgurele, unde i-au dat foc.

Întorși acasă, au făcut curățenie lună. Au spălat totul în jur, inclusiv trotuarele din fața casei, acolo unde italianul a zăcut după ce a fost ucis.

Anchetatorii spun că cei doi au văzut la televizor că trupul neînsuflețit al italianului a fost descoperit, inclusiv faptul că suspecții au fost filmați după ce au incendiat mașina.

Au stat liniștiți pentru că erau siguri că nu vor fi prinși având în vedere că imaginile erau surprinse de la distanță și s-au gândit că nu vor fi recunoscuți.

Parchetul din casa celor doi soți, smuls de oamenii legii pentru a fi expertizat

Nu s-au așteptat ca Poliția să le bată la ușă. Oamenii legii i-au dus direct la audieri, iar, la percheziție au fost ridicate din locuință foarte multe bunuri pentru a fi expertizate, inclusiv, din dispoziția procurorului de caz, ar fi fost smuls parchetul din casa pentru a fi analizat în laborator.

Inițial, oamenii legii au mai ridicat un bărbat, care semăna cu Valentin, crezând că acesta este suspectul în acest caz. El locuia în apropiere, avea aproximativ aceeași vârstă, constituție și aceeași tunsoare și culoare a părului.

El a fost dus la audieri, dar oamenii legii și-au dat seama că nu era implicat în acest caz de omor.

Cercetările continuă în acest caz. – mai multe pe Gandul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.